Zητούνται αιμοπετάλια

Blood donation in Matzuva

Image by maxnathans via Flickr

Ο Λευτέρης Ιωαννίδης 25 ετών νοσηλεύεται στην αιματολογική κλινική του νοσοκομείου Μεταξά στον Πειραιά με οξεία λευχαιμία. Ζητούνται επειγόντως αιμοπετάλια.Όσοι μπορείτε να βοηθήσετε επικοινωνήστε το συντομώτερο με την αιμοδοσία του νοσοκομείου στo τηλ.: 210-4511459.
Η διαδικασία είναι απλή αλλά η βοήθεια μεγάλη.
Ημερομηνία εξακρίβωσης: 26-11-10

Comments
One Response to “Zητούνται αιμοπετάλια”
  1. Ο/Η vasilis λέει:

    SOS!!!SOS!!SOS!!!SOS!!!!SOS!!!SOS!!!EPEIGON!!!
    ΜΙΚΡΗ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ 0 ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ.ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ..ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. 6979809444. ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ…………………………..ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ.6937495494 ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ THS

Σχολιάστε

  • Εθελοντική Αιμοδοσία

    Η εθελοντική προσφορά αίματος, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κρίκους του κοινωνικού εθελοντισμού. Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλά φιλανθρωπία, είναι βασικός πυλώνας του Δημοσίου Συστήματος Υγείας. Μια έμπρακτη έκφραση Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

    Η διασφάλιση της ποιότητας και η εξασφάλιση της επάρκειας αίματος σε όλες τις γωνιές του τόπου μας είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες του Υπουργείου μας. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας, προσφέρει πλέον στην αιμοδοτική κοινότητα τη δυνατότητα Μοριακού Ελέγχου του Αίματος, του πιο σύγχρονου συστήματος ανάλυσης του αίματος.