Σχετικά – About

online visitors

Δώσε αίμα, σώσε ζωές!

Δώσε αίμα, σώσε ζωές!

Η Ένωση Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Δωδεκανήσου (Ε.Σ.Ε.Α.Δ.) αποτελεί ανώτερο συντονιστικό όργανο των συλλόγων αιμοδοσίας – μελών της με σκοπό τη στήριξη και βοήθειά τους στην από κοινού οργάνωση και συντονισμό δράσεων. Μέλη της μπορούν να είναι εθελοντικοί σύλλογοι αιμοδοσίας της Δωδεκανήσου.

Η Ένωση απαρτίζεται και διοικείται από πενταμελές Δ.Σ.. Έδρα της είναι το συντονιστικό γραφείο του Σ.Ε.Α. Ρόδου «ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ».

Η ιστοσελίδα αυτή έχει σκοπό την προαγωγή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της δόσης Ιστών, Οργάνων και Βιολογικού Υλικού.

  • Η εθελοντική αιμοδοσία σώζει ζωές.
  • Δώσε αίμα, σώσε ζωές.
  • Δίνω αίμα, μετράει.

Είναι μερικά από το μηνύματα για την προαγωγή του σκοπού αυτού.

Επιδιώκει είτε ανεξάρτητα είτε σε συνεργασία με άλλες κοινωνικές ομάδες, οργανισμούς και κοινωνικούς φορείς και συλλόγους να είναι σε θέση και να οργανώνει εθελοντικές αιμοδοσίες σε όλη την Ελλάδα, αλλά και εκδηλώσεις για την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την ενημέρωσή τους για την εθελοντική αιμοδοσία και την προσφορά ιστών, οργάνων και βιολογικού υλικού.

Αν θέλετε να γίνετε εθελοντής αιμοδότης ή να δωρήσετε ιστούς, όργανα η βιολογικό υλικό ή για οποιαδήποτε ερώτηση, επικοινωνήστε μαζί μας.

Δώσε αίμα, γίνε σήμερα εθελοντής αιμοδότης και σώσε ζωές!

Δώσε αίμα, γίνε σήμερα εθελοντής αιμοδότης και σώσε ζωές!


Translia translation services

counter www.com2.gr

Σχολιάστε

  • Εθελοντική Αιμοδοσία

    Η εθελοντική προσφορά αίματος, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κρίκους του κοινωνικού εθελοντισμού. Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλά φιλανθρωπία, είναι βασικός πυλώνας του Δημοσίου Συστήματος Υγείας. Μια έμπρακτη έκφραση Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

    Η διασφάλιση της ποιότητας και η εξασφάλιση της επάρκειας αίματος σε όλες τις γωνιές του τόπου μας είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες του Υπουργείου μας. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας, προσφέρει πλέον στην αιμοδοτική κοινότητα τη δυνατότητα Μοριακού Ελέγχου του Αίματος, του πιο σύγχρονου συστήματος ανάλυσης του αίματος.